Utenrikshandel gull ni sølv ti!Yiwus eksportvolum steg med 88,5 %!24 timer med kontinuerlige forsendelser!

Som "World Christmas Products Base", eksporterer Yiwu for tiden mer enn 20 000 juleprodukter til mer enn 100 land og regioner hvert år.Omtrent 80 % av de globale juleproduktene produseres i Yiwu, Zhejiang.

Data viser at fra januar til juli i år nådde eksportverdien av Yiwu juleforsyninger 1,75 milliarder yuan, en økning på 88,5 % fra år til år;blant dem var eksportverdien i juli 850 millioner yuan, en økning på 85,6 % fra år til år og en månedlig økning på 75,8 %.

I Yiwu International Trade City har den indiske forretningsmannen Hassan vært opptatt med å drive markedet og lete etter varer i disse dager.Foreløpig er hans største bekymring om de tidligere julebestillingene fortsatt kan sendes i september.

 

I en fabrikk i Yiwu skynder mer enn 100 arbeidere seg for å lage et parti med julekuler.Dette er ordren som fabrikken mottok i juni.Mengden er på 20 millioner, og den skal sendes til USA innen utgangen av august.

I tillegg til styrken til produksjonsleddet, er også fremskyndelsen av logistikkleddet avgjørende.På lageret til en julevareproduksjonsfabrikk vil 52 containere med varer sendes til Frankrike, Tyskland, Italia, Australia, Singapore og andre steder.I løpet av denne tidsperioden, for å kontrollere både produksjon og forsendelse, sendte fabrikken mer enn 50 personer til jobb i to skift, 24 timer i døgnet.

Det rapporteres at på grunn av virkningen av epidemien, for å stabilisere bestillinger og kunder, akselererer ulike kjøpmenn på den ene siden gjentakelsen av produkter og øker kategoriene kontinuerlig;på den annen side, forbedre kostnadsytelsen til produktene.I årets produkter er det ikke bare 5 yuan 100 julehatter, noen få cent en julekule, men også noen hundre yuan, tusenvis av dollar med elektrisk julenisse.


Innleggstid: Nov-03-2022