Yiwu vil bli bygget i et annet marked.

 Yiwu International Family bor i de fire distriktene i byen

Markedsplasseringen til det fjerde distriktet i Yiwu International Home City er på sørsiden av det nåværende tredje distriktsmarkedet, som er koblet til markedsvannhallen i det tredje distriktet og koblet til korridoren.Første til fjerde etasje i markedet er markedets forretningsområde, med et areal på ca. 10.000 kvadratmeter, og noen til åtte etasjer, for dem å sette opp installasjon, tillegg, klargjøringstjenester osv., akkumuleres arealet ca. av personell.Planen i markedet er: 0 år å henvende seg til dem.

De fire distriktene og markedet setter kun systemet med avanserte produkter, og hele kassedesignet leder den generelle posisjoneringen, og imiterer utformingen av kjøpesenterets omfattende marked basert på høykvalitets merkevarer for byggematerialer til hjemmet og supplert med dekorasjonsdesigntjenester , for å skape kvaliteten på høy posisjonering og perfekt støttedesign i sentrale Zhejiang.Etter undersøkelser blir de relevante sakene knyttet til forhåndsregistreringsdøren for åpent utvalg av kjøpmenn i det fjerde distriktet i Yiwu International Home City varslet som følger

1. Valg av kjøpmenn som objekter

Engasjert i forretninger eller har til hensikt å drive sanitærutstyr, skifer, fliser, gulv, lamper, dører og vinduer, smarte apparater, intelligens for hele huset, generell tilpasning av hjemmeboligen og andre merkevarer innen hjemme- og byggematerialeindustrien, har merket ikke gått inn i gjeldende Wu internasjonale hjemby.

Sett opp et planleggerverksted og et dekorasjonsfirma.

Merk: Markedsplanen for fire bydeler har en rekke uavhengige kommersielle lokasjoner av butikktypen, som kan kobles direkte fra første etasje til fjerde etasje, og det er søknader om storskala finansieringsenheter i den internasjonale boliginnredningsbyen med integreringsbehov.

For det andre måten forretningsmenn velges ut på

d9d7ffa5e54942548803399ac63c6f87_noop

 

 

Derfor har den sine egne røtter.

Kommentaren: Den spesifikke landingsindustrien, bransjelayout og posisjoneringstiltak for virksomhetsvalg vil bli annonsert i henhold til egenskapene til forhåndsregistrering og andre egenskaper.

3. Leietid og leie

104f260ae9f2495fbec210f1a12c2098_noop

 

Lei for selgerstatus

Markedet med fire soner pålegger en avgiftspris på Jinji hvert år: forretningsområdet til markedsindustrien bestemmer midlertidig produksjonen for ett år, som bestemmes ved sammenligning med plasseringen av kjøpmannsgulvet, regional beliggenhet, etc., og etablering av en offentlig plan for bygging av mestere og servitut er ikke den grunnleggende styringen av nasjonal ytelse, og styringen av ett år er ikke midlertidig bestemt.Catering og andre rasjoner settes separat.

Leieperioden til Shang-dynastiet

Horse Head bytter på å leie feltet for en periode på fem år.Leie betales en gang i året, først betales og brukes senere.Leien for det første året betales én gang etter at posisjoneringen er signert, og husleien for hvert år deretter betales én måned i forskudd.

4. Forhåndsregistreringssaker

 

Informasjon som kreves for at jeg skal kunne forutsi navnet mitt

Hoveddelen av tre merkevare virksomhet av byggematerialer og levende materialer

Li (1) Registrer erklæringsskjemaet først.

Han forutså navnet hans og systemet og forretningslisensen til keiseren;

Li Yi sendte et brev til Sun Quan.

Den offisielle forseglingen på døren er knyttet til merket.

Informasjon om valg av karakterer, utvalg av mesoner, produkter og eiendom;

Hvis du har det, vil du ikke ha det.

Jeg ønsker å etablere et planleggerverksted og dekorasjonsfirma

Li (1) Registrer erklæringsskjemaet først.

Han forutså navnet hans og systemet og forretningslisensen til keiseren;

Kom opp med en strategi for å hjelpe Guan Yu, eller skriv noen sertifikater,

Originalen og restaureringsseglet var nødvendig for presentasjon av materialer til keiseren.Dersom forhåndsregistreringspersonen ikke kan gå til stedet, kan han eller hun overlate en annen person til å forhåndsregistrere seg i form av skriftlig oppdrag, og bobestyreren skal gi tiltroende og kopi av hans eller hennes attest.

Jeg har informert deg på forhånd om navneinnbetalingen

Ved forhåndsregistrering kreves det et depositum på 10 000 yuan som skal betales ved hjelp av skraping av dokumenter eller bankoverføring, og etter å ha oppnådd rett til å bruke forretningsområdet, vil det bli konvertert til en ytelsesgaranti.Dersom forhåndssøker ikke har oppnådd opptakskompetanse, refunderes depositumet, og dersom forhåndssøker består eksamen og utsteder kvalifikasjonsbevis, refunderes ikke depositumet fordi han eller hun ikke benytter det.

 


Innleggstid: 23. november 2022